Andreea Tobias O doctoriţă din New York a murit din cauza anafilaxiei după ce a mâncat la un restaurant din Walt Disney World din Orlando, Florida.
Sursa foto: X Kanokporn Tangsuan avea o alergie severă la nuci şi lactate.
Potrivit procesului intentat de soţul ei, Jeffrey J.
Piccolo, Tangsuan a informat în mod repetat personalul restaurantului Raglan Road Irish Pub and Restaurant despre alergiile sale şi a întrebat dacă anumite produse din meniu pot fi preparate fără alergeni.
Procesul susţine că ospătarul le-a garantat lui Tangsuan şi Piccolo că restaurantul va fi sigur pentru a mânca.
Tangsuan a comandat un frigărui de legume, scoici înăbuşite, o plăcintă vegetariană şi inele de ceapă.
Vezi mai multe articole din categoria externe După masă, Tangsuan a avut o reacţie alergică severă.
A reuşit să-şi administreze un medicament, dar a murit ulterior la spital.
Piccolo cere daune de peste 50.
000 de dolari.
Procesul invocă neglijenţă din partea restaurantului şi a Walt Disney Parks and Resorts.
Se spune că restaurantul nu a instruit personalul în mod adecvat, nu a avertizat-o pe Tangsuan cu privire la alergenii din mâncarea ei şi nu a pregătit mâncare fără alergeni în ciuda cererilor repetate, relatează Business Insider.