Zi de meci pentru Universitatea Cluj. Miză mare în confruntarea cu Sepsi OSK.

Spread the love

  FC Universitatea Cluj va juca, duminică, împotriva echipei Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.

 Cu toate că venirea lui Bernd Storck le-a prins bine covăsnenilor pe final de 2023, Sepsi nu trece prin cea mai bună formă în ultimele săptămâni.

Practic, alb-roșii au un singur rezultat pozitiv de când s-a reluat campionatul.

Seria negativă i-a coborât pe aceștia în clasament, și dintr-o poziție de play-off, Sepsi a ajuns la doar șase lungimi de un loc de baraj.

În plus, adversarii clujenilor au patru partide la rând cu gol primit și în ultimele două jocuri n-au reușit să înscrie.

Deși victoriile lipsesc în ambele tabere în ultimele săptămâni, atât covăsnenii cât și clujenii stau aproape de play-off.

Lupta pe finalul sezonului regular se anunță astfel extrem de interesantă, în această situație fiind implicate alte șapte formații.

Astfel, ocupanta locului 4, Farul, are 40 de puncte, iar FC U Craiova 1948 păstrează încă șanse matematice, cu cele 30 de puncte adunate pe poziția a 12-a.

Un singur punct îi desparte pe clujeni de Sepsi în clasament.

„U” are 8 victorii, 10 remize și 8 înfrângeri, pentru un total de 34 de puncte și 33-38 golaveraj.

De partea cealaltă, alb-roșii au 9 victorii, 6 egaluri și 11 înfrângeri, pentru un total de 33 de puncte și 35-32 golaveraj, aflându-se pe poziția a 10-a.

Dan Nistor (10 goluri, 8 pase decisive) și Daniel Popa (7 goluri, 4 pase decisive) sunt principalii realizatori din tabăra Universității.

Marius Ștefănescu iese în evidență de la Sepsi cu 9 goluri și 2 assist-uri, iar la o distanță considerabilă se află Sherif Kallaku, Isnik Alimi, respectiv Pavol Safranko, toți cu câte 4 reușite.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns