Fiul secret al lui Kim Jong-un. Motivul bizar pentru care liderul nord-coreean îl ține ascuns

Spread the love

Liderul nord-corean Kim Jong-un mai are un fiu care este însă ținut departe de ochii publicului deoarece este prea „palid și slab”, susține un fost oficial al serviciilor secrete din Coreea de Sud, Choe Su-yong.

Citând surse nord-coreene, el a afirmat că „aspectul fizic neatrăgător al băiatului pare să-l fi descurajat pe Kim să-și scoată fiul în public”„Spre deosebire de tatăl său sau de sora lui, care este plinuță, se spune că fiul lui Kim este palid și slab”, a spus fostul oficial, citat de Korea Times.

Până în prezent, nu a apărut nicio fotografie cu fiul lui Kim Jong-un.

Kim Jong-un, în vârstă de 40 de ani, reprezintă a treia generație a familiei sale care conduce Coreea de Nord de când bunicul său, Kim Il Sung, i-a pus bazele în 1948.

Salutat ca un luptător de rezistență împotriva ocupației japoneze în anii 1930 și 1940, moștenirea lui Kim Il Sung este încă puternică în Coreea de Nord.

Asemănarea fizică cu el este considerată o necesitate pentru liderii țării.

Se crede că Kim Jong-un, care el însuși nu a apărut în fața presei mondiale înainte de 2010, pune în valoare asemănarea cu bunicul său.

Fiul său se pare însă că nu „seamănă deloc cu străbunicul său, Kim Il Sung”, susține Choe.

Potrivit comunității de informații din Coreea de Sud, primul cuplu de la Phenian ar avea 3 copii, deși puține lucruri sunt cunoscute despre aceștia.

Primul, un fiu, s-a născut în 2010 și al doilea, o fiică, în 2013.

Al treilea copil, al cărui sex nu este cunoscut, s-a născut în 2017.

Fostul baschetbalist american Dennis Rodman, care l-a vizitat pe Kim de mai multe ori, a afirmat că fiica liderului nord-coreean se numește Ju Ae.

Primele imagini cu fiica lui Kim Jong-un au fost publicate în urmă cu doi ani.

Liderul nord-coreean a supravegheat atunci lansarea „unui nou tip” de rachete balistice intercontinentale.

Surpriza a fost că alături de el a fost și tânăra sa fiică, a cărei existență fusese învăluită de mister până atunci.

Kim Jong-un a fost la rândul său aproape necunoscut nord-coreenilor de rând până când a participat la un eveniment public din 2010, cu doar un an înainte să îi succeadă la putere tatălui său, Kim Jong-il, care a ascuns publicului identitatea soțiilor și a copiilor săi.

Lasă un răspuns