VIDEO  Un bărbat care ameninţa ofiţerii de poliţie cu o furculiţă de plastic a fost ucis

Spread the love

Poliţia din Los Angeles a împuşcat şi ucis un bărbat neînarmat vinovat că a ameninţat unii ofiţeri cu o furculiţă de plastic.

Un bărbat care ameninţa ofiţerii de poliţie cu o furculiţă de plastic a fost ucis Presa americană a relatat incidentul, petrecut pe 3 februarie, într-un depozit din metropola californiană, iar astăzi poliţia a distribuit imagini care îl înfăţişează pe un bărbat, Jason Lee Maccani, în vârstă de 36 de ani, confruntat cu şase ofiţeri cu armele pregătită de asalt.

Poliţia fusese alertată printr-un apel de urgenţă în care se raporta prezenţa în clădire a unui bărbat aflat sub influenţa alcoolului şi a drogurilor care îşi ameninţa angajatorul.

Vezi mai multe articole din categoria social Ofiţerii i-au cerut lui Maccani să se apropie cu braţele ridicate, dar acesta nu s-a oprit şi a continuă să meargă ţinând în mână un obiect pe care poliţiştii îl credeau a fi o şurubelniţă.

Era, de fapt, o furculiţă din plastic.

În acel moment s-au auzit primele împuşcături.

Potrivit reconstituirii poliţiştilor, „suspectul a înşfăcat pe unul dintre ofiţeri şi puşca pe care o ţinea din care a izbucnit o împuşcătură”.

Unul dintre poliţişti este cercetat pentru utilizarea excesivă a forţei.

Lasă un răspuns