VIDEO Diana Șoșoacă, „mesaj special” pentru soțul ei: „Voi da pe față numele celor care stau în spatele tău”

Spread the love

Senatoarea Diana Șoșoacă continuă scandalul cu soțul său, Silvestru Șoșoacă, pe care l-a suspendat din conducerea partidului SOS România și căruia îi transmite un „mesaj special”: „Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău”.

„Mesajul special” pe care Șoșoacă îl are pentru soțul ei a fost transmis, ca de obicei, prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele sociale de către Luis Lazarus, în emisiunea căruia Șoșoacă a făcut aceste declarații.

Reacția Dianei Șoșoacă vine după ce, miercuri, Silvestru Șoșoacă, a scris într-o postare pe Facebook că sunt persoane care o îndeamnă pe senatoare să meargă la Moscova.

El îi reamintește Dianei Șoșoacă că nu au pus bazele partidului SOS România pentru „Diana – vedeta”, ci pentru „Diana – liderul”.

În mesajul său, soțul senatoarei spune că nu își dorește să îi facă rău Dianei Șoșoacă, pentru că este un om „foarte bine pregătit” care are „o structură de lider, de conducător al unei națiuni” și o numește „Doamna de Fier”.

„Diana, Trezește-te! S.

O.

S.

România are nevoie de tine”, își încheie el mesajul public către soția sa.

Scandalul Diana Șoșoacă a anunțat, la finalul săptămânii trecute, că l-a suspendat din funcțiile de conducere din partid pe Silvestru Șoșoacă pentru „a-l scoate din ghearele serviciilor”.

Într-o reacție după acest anunț, Silvestru Șoșoacă a spus că este o decizie abuzivă luată de soția sa și a declarat că își va continua activitatea de prim-vicepreședinte în cadrul partidului.

Partidul condus de Diana Șoșoacă a anunțat într-un comunicat de presă că ia în calcul chiar excluderea lui Silvestru Șoșoacă din partid din cauza faptului că „declarațiile domniei sale din mass media aduc o gravă atingere imaginii partidului și atrag consecințe de natură civilă si penală”.

Citește și:

Lasă un răspuns