VIDEO Diana Șoșoacă, „mesaj special” pentru soțul ei: „Voi da pe față numele celor care stau în spatele tău”

Spread the love

Senatoarea Diana Șoșoacă contiunuă scandalul cu soțul său, Silvestru Șoșoacă, pe care l-a suspendat din conducerea partidului SOS România și căruia îi transmite un „mesaj special”: „Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău”.

„Mesajul special” pe care Șoșoacă îl are pentru soțul ei a fost transmis, ca de obicei, prin intermediul unui videoclip publicat pe rețelele sociale de către Luis Lazarus, în emisiunea căruia Șoșoacă a făcut aceste declarații.

Scandalul Diana Șoșoacă a anunțat, la finalul săptămânii trecute, că l-a suspendat din funcțiile de conducere din partid pe Silvestru Șoșoacă pentru „a-l scoate din ghearele serviciilor”.

Într-o reacție după acest anunț, Silvestru Șoșoacă a spus că este o decizie abuzivă luată de soția sa și a declarat că își va continua activitatea de prim-vicepreședinte în cadrul partidului.

Partidul condus de Diana Șoșoacă a anunțat într-un comunicat de presă că ia în calcul chiar excluderea lui Silvestru Șoșoacă din partid din cauza faptului că „declarațiile domniei sale din mass media aduc o gravă atingere imaginii partidului și atrag consecințe de natură civilă si penală”.

Citește și:

Lasă un răspuns