Crin Antonescu, unul din artizanii USL, despre alianța PSD-PNL și liste comune la europarlamentare: „Nu văd un motiv ca trei sferturi din ţară să plângă de mila PNL”

Spread the love

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu – unul dintre artizanii coaliției PSD-PNL sub numele de Uniunea Social-Liberală (USL) și care s-a retras de ani buni din politică – spune că nu este „atât de îngrijorat de soarta PNL, aşa cum sunt unii care îi cântă prohodul de multă vreme”.

„Nu văd un motiv ca trei sferturi din ţară să se preocupe de soarte PNL şi să plângă de mila PNL”, a afirmat Antonescu, comentând decizia ca PSD și PNL să aibă liste comune de candidați la alegerile europarlamentare.

Crin Antonescu a fost întrebat într-o intervenţie la Antena 3 despre decizia PNL de a face alianţă cu PSD la europarlamentare, în condiţiile în care el este cel care a făcut USL.

El a mai spus că „nu este atât de îngrijorat” de soarta PNL”, căruia „mulți îi cântă prohodul de foarte multă vreme, fără să fie cazul”.

Alegeri europarlamentare comasate cu cele locale, în iunie, liste comune PSD-PNL pentru Parlamentul European, prezidențiale în septembrie și parlamentare în decembrie.

PSD și PNL au convenit asupra calendarului electoral al anului 2024.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au anunțat oficial deciziile din Coaliție, la finalul unei zile pline de ședințe.

Lasă un răspuns