Înscrierile în competiția TopHotel Awards 2024 sunt deschise!

Spread the love

TopHotel Awards, cea mai prestigioasă competiție care celebrează excelența în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România, revine cu o nouă ediție.

Evenimentul va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel din București, pe 28 mai 2024, și își propune să recunoască și să premieze cele mai bune proiecte, să aducă în prim-plan cei mai buni profesioniști și să sublinieze viziunea și performanța investitorilor.

Ajuns la cea de-a 11-a ediție, TopHotel Awards reprezintă un catalizator pentru inovație și încurajează dezvoltarea continuă a acestui sector.

Cu 33 de categorii adaptate la schimbările constante de pe piață, competiția oferă o oportunitate unică pentru profesioniștii din domeniu să își evidențieze realizările și să fie recunoscuți la nivel național.

Înscrierile pentru TopHotel Awards 2024 sunt deschise până pe 17 martie.

Hoteluri, pensiuni, restaurante, agenții de turism, profesioniști și echipe care au avut o contribuție semnificativă în industria hotelieră din România pot fi propuși în competiție.

Propunerile pentru înscrierea în competiție pot fi trimise gratuit prin completarea online a formularului disponibil pe site-ul www.

tophotelawards.

ro.

Categorii de TopHotel Awards 2024 BUSINESS & CONFERENCE HOTELS LEISUREHOTEL INVESTMENTTOURISMBUSINESS & PROFESSIONAL EXCELLENCEMai multe detalii despre criteriile fiecărei categorii, regulament și înscriere sunt disponibile pe www.

tophotelawards.

ro.

TopHotel Conference & Awards 2024 este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Epta DAAS , Technogym, Radisson Hotel Group, Marriott International, Accor, Philips, D – EDGE, Calirom, MultiSoft și Nespresso.

Parteneriat media

Lasă un răspuns