WTA Dubai: Adversară dificilă pentru Sorana Cîrstea – Două seturi câștigate cu 6-0

Spread the love

Sorana Cîrstea va avea parte de o misiune dificilă în turul doi al turneului „WTA 1000” de la Dubai, sportiva noastră urmând să o întâlnească pe rusoaica Veronika Kudermetova.

>> Clasamentul WTA: Sorana Cîrstea, la un pas de cea mai bună clasare din carieră Favorită 13 a competiției din Emiratele Arabe, Kudermetova a avut nevoie de o oră și 38 de minute pentru a câștiga meciul cu Dayana Yastremska (29 WTA, wildcard).

Partida de pe Terenul 1 a avut o desfășurare bizară.

Veronika s-a impus cu 6-0 în primul set, dar l-a pierdut cu 6-1 pe cel de-al doilea.

Setul decisiv a reprezentat un nou monolog al jucătoarei din Rusia, care i-a administrat adversarei încă un „bagel” (6-0).

That was a rollercoaster ride 🎢!Veronika Kudermetova is back to winning ways with a 6-0, 1-6, 6-0 win over Australian Open semifinalist Dayana Yastremska in the first round of the Dubai Tennis Championships.

Superb stuff in the deciding set, regrouping after a slight hiccup.

pic.

twitter.

com/qoOK9BPQUGDe știut:Dubai Duty Free Tennis Championships se dispută în perioada 18-24 februarie, pe hard, face parte din categoria „WTA 1000” și are premii totale în valoare de $3.

211.

715.

Simona Halep a câștigat turneul în 2015 și 2020, iar campioana en-titre este Barbora Krejcikova.

Principalele favorite de la Dubai: Iga Swiatek (1), Aryna Sabalenka (2), Coco Gauff (3), Elena Rybakina (4), Ons Jabeur (5/forfait), Qinwen Zheng (6), Marketa Vondrousova (7), Maria Sakkari (8).

>> TAS, prima reacție după audierile Simonei Halep>> Finalul unei ere – Zi istorică în clasamentul ATP>> WTA Dubai: Monica Niculescu, înfrângere în primul tur la dublu

Lasă un răspuns