Reacția lui Silvestru Șoșoacă după ce propria soție l-a suspendat din conducerea partidului: „Nu se pot accepta acțiunile abuzive ale acesteia”

Spread the love

Soțul Dianei Șoșoacă a reacționat după ce a fost suspendat din conducerea partidului SOS România chiar de către soția lui.

Silvestru Șoșoacă susține că decizia este una ilegală.

Mai mult, afirmă că ideea înființării partidului a fost a lui și spune, cu referire la soția sa, că „nu se pot accepta totuşi acţiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor şi liderilor din partid”.

Diana Șoșoacă a anunțat că l-a suspendat din funcțiile de conducere din partid pe Silvestru Șoșoacă pentru „a-l scoate din ghearele serviciilor”.

Acesta a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă citat de Digi24 și preluat de News.

ro, că o asemenea decizie este „de neînțeles”, în contextul în care ideea înființării SOS România i-a aparținut.

Soțul senatoarei spune că decizia soției sale de a-l suspenda din funcțiile de conducere din partid nu are nicio valoare juridică, drept urmare își va continua activitatea în cadrul SOS România.

Diana Șoșoacă susține că pentru a-și putea salva familia a trebuit să ia „cea mai cruntă decizie”, aceea de a-și suspenda soțul din funcția de prim-vicepreședinte al SOS România.

„Pentru a putea să-mi salvez familia, a trebuit să iau cea mai cruntă decizie.

Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte.

Astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic.

Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat”, a spus senatoarea în timpul unei ședințe a partidului.

Citește și:

Lasă un răspuns