Polițistul Marian Godină, reacție despre melodia momentului: „Mă întreb, dragi femei, cu cine dracului vă întâlniți voi și mai ales unde, astfel încât să fiți nevoite să trimiteți locația live?”

Spread the love

Polițistul Marian Godină a avut o reacție pe Facebook în legătură cu melodia momentului, „Macarena”, cântată de Erika Isac, care în patru zile de la publicare a strâns 1,6 milioane de vizualizări pe YouTube: „Acum stau și mă întreb și eu, dragi fete, dragi femei, cu cine dracului vă întâlniți voi și mai ales unde, astfel încât să fiți nevoite să trimiteți locația live?”, se întreabă Godină.

El spune că versurile i se par puerile, că li s-ar adresa unei „categorii de femei vulnerabile” și că, din câte a observat, „din păcate sunt foarte multe în postura asta”.

Marian Godină a reacționat printr-un mesaj pe Facebook care a strâns peste 2.

000 de reacții și 570 de comentarii în două ore de la publicare.

El face referire și la o altă melodie a Erikăi Isac, intitulată „Tupeista”.

Polițistul se declară de acord că există mulți „Mireli din Turnu Măgurele” (referință la versurile melodiei, în care bărbații abuzatori sunt numiți astfel), dar se întreabă cu ce-i schimbă lui Mirel concepția despre viață ascultarea acestei melodii: „Bănuiesc că cu absolut nimic”.

Polițistul concluzionează că versurile melodiei „Macarena”, cântată de Erika Isac, sunt mai degrabă „împotriva bombardierilor și pentru femeile care, din păcate, au avut parte de ei”.

Cântăreața de trap Erika Isac a stârnit o furtună pe rețelele de socializare odată cu lansarea piesei cu versuri licențioase „Macarena”, o adaptare a hitului care a făcut furori în anii ’90.

Erika, în vârstă de 23 de ani, a lansat o melodie-manifest în care folosește un limbaj explicit pentru a vorbi despre stereotipurile legate de femeie din societatea românească, cât și despre violența la care sunt supuse.

„Dacă nu erau bărbații, cine vă proteja?/ Să ne protejeze de cine?”.

Citește și:

Lasă un răspuns