Medicul Tudor Ciuhodaru, plecat din PSD, va fi candidatul AUR la Primăria Iași

Spread the love

Medicul Tudor Ciuhodaru, actual europarlamentar și până de curând membru PSD, este candidatul AUR la Primăria Iaşi, a anunțat luni George Simion, care a făcut un apel către Marius Bodea, de la USR, să-şi retragă candidatura şi să facă alianţă cu AUR pentru susţinerea lui Ciuhodaru la primărie.

Liderul AUR, George Simion, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că au făcut mai multe sondaje şi au analizat toate figurile poltiice din judeţ şi pe toţi în jurul cărora pot face o alianţă pentru o competiție cu actualul primar Mihai Chirica.

„Singurul om care, indiferent de coloratura politică, de preferinţele pentru un partid sau altul a ieşenilor, ne-a dat pe primul sau al doilea loc, în funcţie de naumite considerente, medicul Tudor Ciuhodaru, trebuie să fie viitorul primar al Iaşului”, a susținut Simion, citat de News.

ro.

Preşedintele AUR a făcut apel la Marius Bodea, de la USR, să-şi retragă candidatura şi să facă o alianţă cu AUR pentru susţinerea caniddaturii lui Ciuhodaru: „Îi cer public lui Marius Bodea să formăm împreună o alianţă pentru susţinerea la Primăria Iaşi a doctorului Tudor Ciuhodaru.

Îi cer public lui Marius Bodea să renunţe la ideea de a împărţi voturile ieşenilor”.

”Eu cred că e un moment foarte bun să apară o schimbare.

(.

.

.

) Vedem că Iaşiul este lăsat tot timpul deoparte.

Suntem totuşi capitala istorică a României, un oraş care merită mult mai mult, iar de fiecare dată fondurile şi resursele se duc spre Ardeal sau spre alte zone, iar Iaşiul e lăsat în spate.

haideţi să facem împreună bine Iaşiul”, a declarat europarlamentarul Tudor Ciuhodaru.

Europarlamentarul PSD Tudor Ciuhodaru a fost prezent, săptămâna trecută, la Bucureşti, la una dintre acţiunile AUR, el stând mai tot timpul în apropierea liderului AUR, George Simion.

Tudor Ciuhodaru a pierdut recent sprijinul filialei ieşene a PSD pentru o nouă nominalizare pe lista pentru europarlamentare.

PSD Iaşi l-a desemnat candidat pe medicul Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie Iaşi, ordinea pe liste fiind însă decisă ulterior de conducerea centrală a partidului.

Liderii PSD Iaşi au precizat că Tudor Ciuhodaru nu şi-ar fi arătat supărarea în şedinţa la care s-a luat decizia respectivă.

Ciuhodaru este coleg de serviciu cu Lucian Eva la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Tudor Ciuhodaru a fost ales deputat pe listele PSD în anul 2008, iar în 2012 a fost ales din nou deputat, pe listele PPDD.

Ulterior, el a trecut la UNPR, după care a revenit în PSD.

În 2019, a candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare.

Lasă un răspuns