Ingredientul mai periculos și decât zahărul. Se găsește în bere, sosuri și iaurt

Spread the love

  Dacă ai obiceiul să citești etichetele alimentelor procesate pe care le cumperi de la supermarket, probabil ai întâlnit până acum și acest carbohidrat printre ingrediente.

 Producătorii alimentari îl adaugă în produse precum iaurt, batoane proteice, chipsuri, sosuri, amestec de condimente, cereale, îndulcitori artificiali, bere, dulciuri și sucuri.

Este un carbohidrat care trece printr-o procesare intensă și astfel se obține o pudră albă din orez, porumb și ovăz.

După procesare, pudra este folosită ca aditiv în alimente pentru a înlocui zahărul și pentru a îmbunătăți textura, gustul și a prelungi durata de viață.

Dacă suferi de boală celiacă, ar fi bine să eviți alimentele care îl conțin! Vezi AICI care este acest ingredient care este mai periculos chiar și decât zahărul.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns