Premierul Republicii Moldova: Moartea lui Navalnîi, o reamintire a motivului pentru care trebuie să continuăm să rezistăm

Spread the love

Moartea lui Alexei Navalnîi este o reamintire a motivului pentru care trebuie să continuăm să rezistăm brutalităţii Kremlinului şi să apărăm valorile democratice, transmite premierul Republicii Moldova, Dorin Recean.

Recean: Moartea lui Navalnîi, o reamintire a motivului pentru care trebuie să continuăm să rezistăm „Moartea lui Alexei Navalnîi este o reamintire a motivului pentru care trebuie să continuăm să rezistăm brutalităţii Kremlinului şi să apărăm valorile democratice”, transmite pe reţeaua X premierul Republicii Moldova, Dorin Recean.

El afirmă că, la fel ca şi Alexei, oamenii din întreaga lume luptă pentru libertate, democraţie şi respectarea drepturilor omului.

„Şi această luptă nu ar trebui să înceteze niciodată”, a scris şeful Executivului de la Chişinău.

Vezi mai multe articole din categoria externe Disidentul rus Alexei Navalnîi a murit în închisoare, a anunţat vineri Serviciului Federal de Penitenciare din Rusia.

Navalnîi a fost arestat în 2021.

El ispăşea o pedeapsă cumulată de peste 30 de ani pentru diferite infracţiuni despre care el a susţinut că sunt înscenate cu scop politic.

Lasă un răspuns