Un actor de comedie, suspendat de un teatru din Londra în urma unui incident cu spectatori evrei

Spread the love

Un actor de comedie a fost suspendat de conducerea unui teatru din Londra în urma unui incident în care au fost implicaţi spectatori evrei.

Aceştia au părăsit sala susţinând că pe scena a fost prezentat steagul palestinian, iar actorul a ţipat la ei, potrivit Sky News.

Un actor de comedie, suspendat de un teatru din Londra în urma unui incident cu spectatori evrei Teatrul Soho i-a interzis comediantului Paul Currie să mai apară pe scenă, după ce spectatorii evrei au reclamat faptul că s-au simţit în pericol la unul dintre spectacolele sale.

Conducerea teatrului a transmis că „nu va tolera intimidarea spectatorilor din cauza naţionalităţii, rasei, religiei sau convingerilor lor”.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara.

Campania Împotriva Antisemitismului (CAA) susţine că publicul format din aproximativ 200 de persoane a fost încurajat să se ridice în picioare atunci când pe scenă au fost prezentate steagul ucrainean şi cel palestinian.

Vezi mai multe articole din categoria externe Un spectator israelian a fost întrebat de ce nu se ridică în picioare şi a răspuns că i-a plăcut spectacolul până când a apărut steagul palestinian.

CAA mai spune că actorul ar fi înjurat şi ţipat la spectator.

Cel puţin şase persoane ar fi părăsit clădirea teatrului din cauza incidentului.

Lasă un răspuns