Finalista de la Australian Open, eliminată în optimi la WTA Doha

Spread the love

Qinwen Zheng a părăsit surprinzător turneul „WTA 1000” de la Doha, finalista din acest an de la Australian Open cedând în fața canadienei Leylah Fernandez, scor 7-5, 6-3.

>> Cazul de dopaj al Simonei Halep, comparat cu cel al lui Adrian Mutu: „El a ieșit cu fruntea sus”Favorită numărul cinci în Qatar, Zheng a participat direct în turul al doilea, unde a trecut fără emoții de poloneza Magda Linette cu scorul de 6-2, 2-6, 6-3.

Finalistă la US Open în urmă cu trei ani, Leylah Fernandez a făcut o partidă aproape perfectă și după o oră și 33 de minute a obținut calificarea în sferturile de finală.

În turul următor, jucătoarea canadiană aflată pe locul 38 mondial va întâlni câștigătoarea dintre americanca Emma Navarro (23 WTA) și kazaha Elena Rybakina (4 WTA).

L E Y L A H 💥@leylahfernandez punches her 🎟️ into the quarterfinals after defeating Zheng 7-5, 6-3.

#QatarTotalEnergiesOpen pic.

twitter.

com/t4YzW2t0DUQatar TotalEnergies Open 2024 are loc în perioada 11-17 februarie.

Turneul se joacă la Doha, pe hard, face parte din categoria „WTA 1000” și oferă premii totale în valoare de $3.

211.

715.

Campioana en-titre este Iga Swiatek (2022, 2023), iar Simona Halep s-a impus în 2014.

Principalele favorite de la WTA Doha: Iga Swiatek (1), Coco Gauff (2/eliminată), Elena Rybakina (3), Ons Jabeur (4/eliminată), Qinwen Zheng (5), Marketa Vondrousova (6/eliminată), Maria Sakkari (7/eliminată), Jelena Ostapenko (8).

>> WTA Doha: Înfrângere în optimi pentru campioana de la Wimbledon>> WTA: Organizatorii Transylvania Open, anunț important legat de viitorul turneului de la Cluj-Napoca>> Mesajul emoționant al unui fost participant la Turneul Campionilor: „Săptămânile trec și răspunsurile nu apar”

Lasă un răspuns