Armata Română recrutează peste 5.000 de soldaţi și gradați. 176 de posturi, disponibile în Cluj.

Spread the love

  Înscrierea candidaților se face la sediul unităților militare din județul Cluj, pentru locurile scoase la concurs de către acestea și la Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Cluj, pentru locurile scoase la concurs la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr.

Constantin Papilian” Cluj-Napoca sau în unități militare din alte județe.

 Pentru posturile de soldat/gradat profesionist, seria I, sunt disponibile 5093 de locuri, dintre care 176 în județul Cluj.

Criteriile de recrutare a candidaților sunt următoarele:Activitățile de recrutare și selecție se vor desfășura după următorul calendar:Selecția aptitudinală generală constă în parcurgerea:„Lista funcţiilor pentru care se organizează concurs, precum și graficul de desfășurare a activităților de recrutare, selecție și repartizare a candidaților, pot fi consultate atât la sediul unităților militare care au scos locuri la concurs, cât și la sediul Biroului Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Cluj.

În momentul înscrierii, candidații vor putea consulta lista cu locurile scoase la concurs și vor primi informații suplimentare legate de pașii pe care îi au de urmat în procesul de recrutare și selecție.

Candidații înscriși vor fi planificați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală generală în perioada mai sus menționată și vor fi anunțați telefonic de către personalul recrutor înainte de susținerea acestora”, a transmis Centrul Militar Zonal Cluj.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns