Antrenor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo din București, reținut după ce ar fi violat o fetiță de 7 ani

Spread the love

Un antrenor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo din București a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că ar fi violat o fetiță în vârstă de 7 ani, la bazinul de înot.

Conform Poliției Capitalei, este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, antrenor de înot, reținut pentru infracțiunea de viol în forma agravată.

Ancheta a fost declanșată după ce în 13 februarie, în jurul orei 20.

30, Secția 6 Poliție a fost sesizată de către o femeie că, în aceeași zi, fiica sa în vârstă de 7 ani ar fi fost violată de instructorul de înot la un club sportiv din Sectorul 2.

„Din cercetări, s-a stabilit că la momentul comiterii faptei acesta se afla în timpul programului de lucru”, precizează Poliția într-un comunicat de presă.

Instructorul a fost dus la audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, iar în acest caz cercetările sunt continuate de către Secția 6 Poliție, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 2.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.

ro că tânărul acuzat că ar fi violat-o pe fetița de 7 ani este colaborator al Clubului Sportiv Dinamo, având „contract de activitate sportivă”.

Lasă un răspuns