Ingredientul care dă gust nemaipomenit ciorbei de burtă. Se pune primul în apă la fiert, abia apoi burta de vită

Spread the love

  La români e deja tradiție ca pe masă să se regăsească faimoasa ciorbă de burtă, cremoasă și usturoiată.

Din păcate, multă lume ocolește burta de vită, probabil din cauza amintirilor nu tocmai plăcute de acum câteva zeci de ani, când acest ingredient nu se găsea gata curățat și venea „la pachet” cu un miros greu de suportat.

Astăzi însă găsim în supermarketuri burtă de vită gata curățată, spălată, prefiartă, ba chiar gata tăiată fideluță, numai bună de pus în ciorbă.

 Nu e deloc complicat să faci ciorbă de burtă, dar trebuie să respecți câteva reguli pentru a obține un preparat gustos și aspectuos.

Dacă, totuși, nu agreezi acest preparat, poți încerca ciorba de pui a la grec, ciorba rădăuțeană de pui cu usturoi și smântână sau ciorba falsă de burtă cu pleurotus.

Ingrediente pentru ciorbă de burtă1 kilogram burtă de vită curățată, prefiartă, tăiată fideluță2-3 oase de vită2,5 litri de apă2 morcovi1 bucată de.

.

.

 Vezi AICI continuarea: Rețeta fabuloasă de ciorbă de burtă.

Ingredientul care dă gust nemaipomenit ciorbei de burtă.

Se pune primul în apă la fiert, abia apoi burta de vităCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns