Fată de 16 ani șantajată de un bărbat de 54 de ani, după ce a îmbătat-o și au întreținut relații sexuale / Bărbatul a urmărit-o luni de zile la școală

Spread the love

Un bărbat de 54 de ani a fost reţinut, fiind acuzat că a îmbătat o fată de 16 ani, de la un liceu din Timişoara, apoi a întreţinut relaţii sexuale cu ea pe care le-a filmat.

Ulterior, a şantajat-o pentru a continua relaţia, iar când fata a refuzat a distribuit imagini cu ea colegilor şi familiei.

Luni de zile, bărbatul a urmărit-o zilnic la şcoală, scrie News.

ro.

Bărbatul este acuzat de pornografie infantilă şi viol săvârşit asupra unui minor, în formă continuată.

În luna ianuarie, fata a refuzat să mai continue relaţia cu bărbatul, iar acesta a distribuit printr-o aplicaţie instalată pe telefonul mobil, imagini cu caracter sexual explicit către persoane din familia victimei şi colegi ai acesteia.

Bărbatul a fost prins în apropierea şcolii unde învaţă fata.

„În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost depistat şi imobilizat, în imediata apropiere a unităţii de învăţământ unde este şcolarizată victima minoră.

A fost pus în aplicare un mandat de percheziţie la domiciliul acestuia, fiind descoperite şi ridicate mai multe telefoane mobile, un laptop, precum şi alte mijloace de probă”, a precizat IPJ Timiş.

Luni, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, iar marţi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns