Secretarul Apărării Lloyd Austin este din nou spitalizat

Spread the love

Secretarul Apărării Lloyd Austin este din nou spitalizat Secretarul Apărării Lloyd Austin şi-a transferat atribuţiile către adjunctul său în timp ce este spitalizat pentru o problemă urgentă la vezica urinară, informează CNN.

Secretarul adjunct al Apărării, Kathleen Hicks, a preluat responsabilităţile la Pentagon, cu notificări trimise la Casa Albă, Preşedintele Statului Major Interarme şi Congres.

Notificarea rapidă a spitalizării lui Austin, în termen de trei ore de la admiterea sa, este în contrast cu întârzierile anterioare în dezvăluirea problemelor sale medicale.

Internat la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed, nu este clar cât timp va rămâne internat.

Actualizări privind starea sa vor fi furnizate.

Vezi mai multe articole din categoria externe Problemele de sănătate ale lui Austin se întorc în decembrie, când a fost diagnosticat cu cancer de prostată, ceea ce a condus la o procedură şi complicaţii ulterioare, necesitând spitalizări.

Modul în care au fost gestionate aceste incidente, criticat pentru lipsa de transparenţă, a determinat o revizuire a procedurilor de notificare în cadrul administraţiei.

Austin a recunoscut că este vinovat pentru că nu l-a informat pe preşedintele Biden şi pe alţii în mod prompt.

În ciuda revenirii la muncă după recuperare, spitalizarea recentă a acestuia subliniază preocupările continue privind sănătatea sa.

Pentagonul a efectuat o revizuire de 30 de zile a procedurilor de notificare în jurul unor astfel de incidente.

În timp ce multe dintre constatările revizuirii sunt clasificate, se fac eforturi pentru a asigura transparenţa în proces.

Recunoaşterea lui Austin a gestionării inadecvate a situaţiei sale medicale semnalează o încercare de a aborda deficienţele anterioare şi de a îmbunătăţi comunicarea în cadrul administraţiei.

Lasă un răspuns