SuperLiga: FCSB vs Sepsi – Liderul, favorit pe Arena Naţională

Spread the love

FCSB – Sepsi, meci contând pentru etapa a 25-a din campionatul României, este programat, duminică, 11 februarie, de la ora 20:45, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

FCSB (marea favorită la titlul de campioană în acest sezon) porneşte cu prima şansă în faţa lui Sepsi (echipă care speră să intre în play-off), într-una dintre cele mai interesante ale etapei a 25-a din SuperLiga.

FCSB este pe locul 1, cu 51 de puncte, şi vine după patru victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe teren propriu cu Farul, scor 1-1.

În meciurile disputate acasă în acest sezon, echipa antrenată de Elias Charalambous a înregistrat şapte succese, trei egaluri şi două eşecuri, iar golgheterul ei şi al campionatului este Darius Olaru, cu 14 reuşite în SuperLiga.

„În fiecare săptămână avem meciuri grele.

Cu Sepsi e un meci foarte dificil, este o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu un antrenor foarte bun.

Va fi foarte greu pentru noi, va trebui să fim foarte concentraţi”, a spus Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB.

FCSB domină categoric acest sezon din SuperLiga, având cele mai multe victorii, 15, cel mai bun atac, cu 46 de goluri marcate, şi cea mai bună apărare, cu 21 de goluri primite!Sepsi ocupă locul 6, cu 33 de puncte, tot atâtea câte au şi Hermannstadt, care e pe 7, şi U Cluj, echipa de pe 8 („şepcile roşii” au jucat deja în această etapă), şi vine după două victorii, un egal şi două înfrângeri în ultimele cinci etape din SuperLiga, iar în cea mai recentă rundă a pierdut pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-3.

Sepsi are trei succese, două remize şi şapte eşecuri în partidele disputate în deplasare în această ediţie din SuperLiga, iar cel mai bun marcator al echipei este Marius Ştefănescu, cu nouă goluri în campionat.

„Cred că, în general, mergem într-o direcţie bună, dar ar trebui să câştigăm patru din următoarele şase partide pentru a ajunge în play-off.

Pregătirea de iarnă a mers foarte bine, suntem mai buni decât înainte.

Noile achiziţii ne pot ajuta, de asemenea”, a declarat Laszlo Dioszegi, finanţatorul lui Sepsi.

De menţionat că, de la instalarea lui Bernd Storck ca antrenor principal, în cele opt meciuri oficiale disputate de Sepsi s-au marcat nu mai puţin de 30 de goluri!În meciul din tur, disputat pe 24 septembrie 2023, FCSB s-a impus pe terenul celor de la Sepsi, cu 5-2, după golurile marcate de Şut (6), Olaru (11), Fl.

Coman (57), Oct.

Popescu (69) şi Djokovic (75p), respectiv, Safranko (51) şi Alimi (60).

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul FCSB – Sepsi.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns