Simona Halep, enervată de jurnaliști la revenirea în țară: „E necesară toată nebunia asta, așa?”

Spread the love

Simona Halep a revenit sâmbătă la București, după cele trei zile de audieri de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, iar fosta lideră WTA a fost enervată de jurnaliști la aeroport.

>> FOTO Simona Halep, prima postare după trei zile de audieri la TAS – Mesajul lui Darren CahillDubla câștigătoare de Grand Slam a fost întrebată dacă este optimistă în privința verdictului pe care îl va da TAS în cazul ei de dopaj, dar a fost deranjată de faptul că era filmată din toate direcțiile și a răbufnit după ce jurnaliștii au insistat cu întrebări.

„Nu declar absolut nimic.

V-am promis că o să vorbim după ce vine rezultatul.

Vă rog frumos să înțelegeți.

Stați încet că nu se întâmplă nimic.

E necesară toată nebunia asta, așa?”, le-a spus Halep jurnaliștilor în timp ce se îndrepta spre mașină și arătând cu mâinile în jurul său.

Citește și:>> Avocatul Simonei Halep, primele cuvinte după ce sportiva a fost audiată timp de trei zile la TAS>> Simona Halep, ultima zi de audieri la TAS – „Halep va rămâne cu stigmatul dopajului toată viață” >> Simona Halep, audiată la TAS – Cele mai importante detalii din ziua a doua de audieri >> Simona Halep, audiată la TAS – Cele mai importante detalii din prima zi

Lasă un răspuns