LIVE Război în Ucraina, ziua 717: Atacuri cu drone în porturile ucrainene de pe Dunăre, în România au fost emise mesaje Ro-Alert / Tragedie în Harkov, unde rușii au lovit o zonă rezidențială

Spread the love

Armata rusă a atacat peste noapte Ucraina cu peste 30 de drone, lansând din Crimeea UAV-uri Shahed ce au vizat porturile ucrainene de pe Dunăre și din regiunea Kursk altele ce au lovit orașul ucrainean Harkov.

În porturile dunărene au fost auzite explozii puternice, iar în județele Tulcea și Galați au fost transmise mesaje Ro-Alert.

În Harkov a fost lovită o zonă rezidențială, fiind ucise șapte persoane, inclusiv trei copii, cel mai mic fiind un bebeluș de șase luni.

09:34Reacția MApN la noile atacuri rusești de pe Dunăre: Au fost ridicate avioane F-16 turcești din baza de la Fetești / Nicio dronă nu a intrat în spațiul aerian românescMinisterul Apărării Naționale a transmis sâmbătă dimineață că armata rusă a efectuat peste noapte două valuri de atacuri cu drone asupra porturilor ucrainene Ismail și Reni și că au fost ridicate avioane F-16 turcești ce se află într-o misiune de poliție aeriană la Baza Fetești.

09:22 VIDEO Tragedie în Harkov, unde rușii au lovit cu drone un cartier de locuințe: Au murit șapte oameni, printre care și trei copii mici08:28 VIDEO Rușii au atacat cu drone porturile ucrainene de pe Dunăre, au fost auzite explozii puternice / Mesaje Ro-Alert în județele Tulcea și Galați.

Armata ucraineană a spus că rușii au lansat în total 31 de drone Shahed asupra regiunilor Odesa și Harkov, dintre care au fost doborâte 23.

01:21 Preşedintele Volodimir Zelenski a anunţat vineri seară că le-a conferit titlul de Erou al Ucrainei generalilor Valeri Zalujnîi (proaspăt demis) şi Kirilo Budanov, şeful spionajului militar ucrainean, şi a făcut noi numiri la conducerea armatei, înlocuindu-l pe generalul locotenent Serhii Şaptala de la conducerea Statului Major General.

00:12 Anchetatori internaţionaliau localizat opt copii ucraineni duşi cu forţa în Rusia––––––

Lasă un răspuns