FOTO Simona Halep, prima postare după trei zile de audieri la TAS – Mesajul lui Darren Cahill

Spread the love

Simona Halep a încercat timp de trei zile să-și dovedească nevinovăția în scandalul de dopaj care i-a adus o suspendare de 4 ani din tenis.

La scurt timp după audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), fosta lideră WTA a postat o fotografie pe Instagram.

>> Simona Halep, prima declarație după trei zile de audieri la TASDubla câștigătoare de Grand Slam le-a mulțumit oamenilor care i-au fost alături în fața judecătorilor de la Lausanne: Jean-Claude Alvarez (specialist în farmacologie, toxicologie și biologie), Howard Jacobs și Bogdan Stoica (avocați).

„Trei zile intense în care mi-am arătat nevinovăția.

Vreau să le mulțumesc în mod special lui Howard, Claude și Bogdan pentru munca lor extraordinară pe care au depus-o” – Simona Halep pe InstaStory.

Postarea a fost distribuită și de Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: „O susțin pe Simo”.

*Dă click pe postare pentru a vedea întreaga fotografie.

Simona Halep shared this story on Instagram after her hearing at CAS ended today pic.

twitter.

com/hjEzN7cbFkCitește și:>> Avocatul Simonei Halep, primele cuvinte după ce sportiva a fost audiată timp de trei zile la TAS>> Simona Halep, ultima zi de audieri la TAS – „Halep va rămâne cu stigmatul dopajului toată viață” >> Simona Halep, audiată la TAS – Cele mai importante detalii din ziua a doua de audieri >> Simona Halep, audiată la TAS – Cele mai importante detalii din prima zi

Lasă un răspuns