Israelul a interceptat o „ţintă aeriană suspectă” în zona oraşului Haifa

Spread the love

Laura Buciu Laura Buciu Armata israeliană a declarat că a interceptat vineri o „ţintă aeriană suspectă” în largul oraşului port Haifa, în nordul ţării, pe fondul tensiunilor ridicate de-a lungul frontierei cu Libanul, relatează Reuters.

Israelul a interceptat o „ţintă aeriană suspectă” în zona oraşului Haifa Porturile maritime Haifa şi Ashdod sunt cruciale pentru comerţul israelian.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că ţinta aeriană suspectă nu a provocat pagube sau răniţi.

„Nu pot confirma exact cât de aproape a fost de port, dar faptul că, potrivit protocolului, nu au fost trase sirenele înseamnă că a fost suficient de departe”, a declarat purtătorul de cuvânt, refuzând să spună dacă ţinta sau sursa acesteia a fost identificată.

Vezi mai multe articole din categoria externe În decembrie, armata israeliană a declarat că a interceptat o dronă care a traversat dinspre Liban, declanşând sirene în suburbiile din Haifa.

Armata a declarat că ţinta a fost interceptată în zona maritimă a oraşului Haifa, care se întinde la 25 de mile marine de la ţărm, potrivit unei surse de securitate maritimă.

Lasă un răspuns