VIDEO „Vrem să o … pe mă-ta”. Un consilier PNL a uitat să închidă microfonul. Clotilde Armand zice că a fost înjurată / Liberalul spune că vorbea de altcineva și-și cere scuze

Spread the love

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cere demisia consilierului local Dinu Gheorghe (PNL) acuzând că acesta a înjurat-o în timpul ședinței de Consiliu local zicându-i „Vrem să o f&*$, pe mă-ta!’”.

Dinu Gheorghe vorbea cu colegii săi când a înjurat, dar avea microfonul deschis, iar pe înregistrarea video pusă de primar pe Facebook este surprins acest lucru.

Contactat de HotNews.

ro, Dinu Gheorghe spune că discuția nu se referea la Clotilde Armand.

Gheorghe Cristian Tuță, președintele PNL Sector 1, spune că era o discuție privată între colegi și i-a cerut lui Dinu Gheorghe să-și ceară scuze.

Președintele PNL Sector 1, George Cristian Tuță, a scris pe Facebook că i-a cerut consilierului în cauză să își ceară scuze.

Contactat de HotNews.

ro, Dinu Gheorghe spune că discuția nu se referea la Clotilde Armand.

„Cer scuze public cetățenilor pentru limbajul folosit.

Nu mă caracterizează și nu ar fi trebuit să recurg la un asemenea limbaj.

În nicio discuție publică sau privată nu încurajez o astfel de escaladare a limbajului din partea nimănui.

Astăzi am învățat o lecție.

Discuția între mine și colegul meu, consilier local, nu se referă la Clotilde Armand.

Ca în alte contexte anterioare, această caută orice motiv pentru a se victimiza și a justifică dezastrul administrativ din Sectorul 1.

Așa cum am susținut în toți cei 4 ani de mandat Armand, îmi doresc să discutăm despre proiecte pentru cetățeni, despre stadiul proiectelor asumate acum 4 ani, despre soluții pentru Sectorul 1.

Primarul Sectorului 1 știe să creeze scandal din orice și încearcă să ascundă adevăratele probleme ale administrației cu astfel de subiecte”, a explicat Dinu Gheorghe.

Lasă un răspuns