Prinţul Harry a părăsit Marea Britanie, după ce l-a vizitat pe regele Charles

Spread the love

Prinţul Harry a părăsit Marea Britanie după ce i-a făcut o vizită scurtă tatălui său, regele Charles, după ce acesta din urmă a fost diagnosticat cu cancer.

Prinţul Harry a părăsit Marea Britanie, după ce l-a vizitat pe regele Charles Harry, duce de Sussex, a fost văzut urcându-se într-un avion pe aeroportul Heathrow din Londra miercuri, după ce şi-a vizitat tatăl pentru mai puţin de o oră cu o zi înainte, notează publicaţia Page Six.

Este prima întâlnire – cel puţin din ceea ce se ştie oficial – dintre Charles şi Harry de la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, din septembrie 2022.

Vezi mai multe articole din categoria externe Harry a fost în relaţii reci cu regele Charles de când el şi soţia lui au renunţat la îndatoririle lor legate de casa regală în 2020 şi s-au mutat în California, după care cuplul a criticat în mod repetat monarhia.

Cu toate acestea, Charles are intenţia de a îndrepta lucrurile cu fiul său, iar întâlnirea lor de marţi ar putea indica faptul că sunt pe cale să pună capăt neînţelegerilor, mai arată sursa citată.

Lasă un răspuns