Jose Mourinho și gestul sugestiv făcut după ce a fost demis de la AS Roma – Mesajul lăsat jucătorilor

Spread the love

Jose Mourinho a fost dat afară de AS Roma la jumătatea lunii ianuarie, iar conducerea a decis ca Daniele De Rossi să fie înlocuitorul lui „The Special One”.

>> Suma amețitoare strânsă de Jose Mourinho din demiteri Jose Mourinho a fost dat afară după o serie de rezultate nefavorabile la AS Roma, însă fanii nu l-au uitat, după ce tehnicianul a cucerit UEFA Conference League în primul său sezon pe banca echipei.

Deși decizia de a-l demite ar fi trebui să aparțină conducerii, jurnaliștii de la Il Messaggero relatează faptul că jucătorii s-ar fi plâns de Mourinho și că ar fi făcut tot posibilul pentru ca acesta să fie dat afară.

„The Special One” ar fi aflat de această ipoteză și a returnat inelul primit cadou după cucerirea Conference League, alături de următorul mesaj pentru foștii săi elevi.

„Când o să deveniți bărbați, să mi-l înapoiați.

”In 2022, the Roma players gifted José Mourinho a ring, after he led Roma to their first European trophy and ended the 15 year trophy drought.

After he was sacked, Mourinho reportedly left the ring in Lorenzo Pellegrini’s (captain) locker, before leaving.

[@ilmessaggeroit]💔 pic.

twitter.

com/qGRHLd1OXT>> VIDEO Jose Mourinho, despărțire în lacrimi de AS Roma >> Dat afară de AS Roma, Jose Mourinho primește o ofertă imensă din punct de vedere financiar

Lasă un răspuns