VIDEO Gheorghe Flutur, „miting antiextremism” la Suceava: Modele, nu lichele / Liderul partidului lui Șoșoacă, luat pe sus de jandarmi

Spread the love

„Mitingul antiextremism” organizat de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a început duminică la prânz cu tensiuni.

Presa locală relatează că jandarmii au intervenit și l-au scos din mulțimea strânsă în fața Casei de Cultură pe liderul SOS România din Suceava, Andrei Neșculescu.

Potrivit Bucovina News, Andrei Neșculescu, cel care conduce filiala județeană a formațiunii înființate de Diana Șoșoacă, nu a vrut să plece de la miting, susținând că a fost invitat ca orice sucevean de Gheorghe Flutur.

El s-a trântit pe jos și a fost luat pe sus de jandarmi în timp ce se zbătea și dus la duba jandarmeriei.

„Nu aveți dreptul, băi!”, se aud voci din rândul manifestanților.

Unii participanți au huiduit forțele de ordine când îl luau pe sus pe bărbat.

În timp ce Neșculescu era urcat în duba jandarmeriei, Gheorghe Flutur și-a începutu discursul.

Conform presei locale, liderul SOS România, partidul fondat de Diana Șoșoacă, voia sa îi adreseze câteva întrebări șefului CJ Suceva.

La manifestație este un banner uriaș pe care scrie „Bucovina ținutul libertății spune NU extremismului”.

De altfel, unele publicații locale se referă la acest eveniment ca fiind un „miting pentru libertate”.

Flutur a prezentat, duminică, un decalog de luptă împotriva extremismului în cadrul mitingului organizat împotriva acestui curent.

El a precizat că oameni prezenţi au scandat „Nu daţi like-uri la lichele, vor veni vremuri mai grele” şi a precizat că mesajul trebuie să fie de pace, dar a avertizat „să nu ne ia cineva de proşti că uităm sau nu ştim cine sunt în spatele acestor mişcări”, referindu-se la acţiunile AUR, potrivit News.

ro.

El a precizat că avem nevoie de modele în societate.

„Al doilea.

Modele, nu lichele, oameni buni.

Avem nevoie în societate de modele.

Asta vă cer să faceţi, să fie scoase modelele în faţă şi este ceva normal.

Auziţi ce spun oamenii acolo: Nu daţi like-uri la lichele, vor veni vremuri mai grele!”, a mai afirmat Gheorghe Flutur.

El a afirmat că trebuie încurajată competenţa.

El a s-a referit apoi la vigilenţă şi la valorile morale.

El i-a îndemnat pe oameni să spună adevărul chiar dacă acesta doare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a mai vorbit despre valorile naţionale şi de faptul că trebuie să fim uniţi în ţară pentru a fi puternici în Europa.

Spre finalul discursului preşedintelui CJ Flutur, pe scenă a urcat un tânăr care avea un bilet de avion pentru liderul AUR George Simion.

„O soluţie, să scăpăm de extremism.

Un bilet de avion Bucureşti – Moscova pentru George Simion! Vă rog să-l căutaţi, să-i daţi biletul de avion spre Moscova!”, a mai afirmat Flutur.

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Gheorghe Flutur, Gheorghe Flutur, a anunţat încă de ieri că va organiza, duminică, un miting antiextremism la Suceava, susținând că va lansa cu acest prilej un „decalog de luptă împotriva extremismului”, în zece puncte.

Întrebat dacă acest miting este împotriva AUR sau împotriva curentului extremist, preşedintele CJ Suceva a răspuns: Evenimentul vine în contexul în care în urmă cu o săptămână, sute de membri şi simpatizanţi ai AUR au participat la un protest în centrul Sucevei, contestându-l vehement pe Gheorghe Flutur, pe care l-au numit „ultimul baron local” şi căruia i-au cerut demisia.

Flutur a transmis că îl invită la discuţii pe Simion şi i-a propus să candideze împreună pentru şefia CJ Suceava, iar cel care pierde să iasă din politică.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Gheorghe Flutur, „propunere bărbătească” pentru George Simion: Ori plec eu din politică, ori pleacă el

Lasă un răspuns