LaLiga: Real Madrid vs Atletico Madrid – Spectacol de gală pe Santiago Bernabeu

Spread the love

Real Madrid – Atletico Madrid, meci contând pentru etapa a 23-a din campionatul Spaniei, este programat, duminică, 4 februarie, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 2 şi Prima Sport 1.

Real Madrid şi Atletico Madrid se întâlnesc în derby-ul etapei a 23-a din LaLiga, cele două rivale locale urmând să se confrunte pentru a patra oară în sezonul 2023-2024.

Real Madrid are 57 de puncte şi vine după şase victorii consecutive în campionat, ultima fiind obţinută într-o restanţă din etapa a 20-a, scor 2-0 în deplasare cu Getafe.

Echipa antrenată de Carlo Ancelotti a jucat în acest interval în Supercupa Spaniei, desfăşurată la Riad (Arabia Saudită) şi pe care a câştigat-o, 5-3 după prelungiri cu Atletico Madrid în semifinale şi 4-1 în finală cu Barcelona, dar a fost eliminată apoi în sferturile de finală din Copa del Rey, 2-4, de asemenea după prelungiri, în deplasare, cu Atletico Madrid.

În partidele disputate în acest campionat pe teren propriu, Real Madrid a înregistrat nouă succese şi o remiză, iar cel mai bun marcator al echipei este Jude Bellingham, cu 14 goluri în LaLiga.

De altfel, Real Madrid are şapte victorii consecutive acasă, în toate competiţiile, iar singurul pas greşit făcut în acest sezon pe teren propriu a fost un 0-0 contra lui Rayo Vallecano.

Atletico Madrid are 47 de puncte şi vine după patru victorii şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri din LaLiga, în cel mai recent reuşind să se impună pe teren propriu, într-o restanţă din etapa a 20-a, scor 2-0, pe Wanda Metropolitano, cu Rayo Vallecano.

La rândul ei, în această perioadă, echipa antrenată de Diego Simeone a participat la Supercupa Spaniei, 3-5 după prelungiri, în semifinale, cu Real Madrid, dar şi-a luat revanşa în optimile de finală din Cupa Spaniei, când a trecut de „los blancos” pe teren propriu, cu 4-2, tot după prelungiri.

Atletico Madrid nu a impresionat în partidele disputate în deplasare în actuala ediţie din LaLiga, acolo unde a bifat patru succese, un egal şi cinci eşecuri, iar golgheterul echipei este Alvaro Morata, cu 13 reuşite în campionat.

De menţionat că ultima victorie a lui Atletico Madrid pe terenul lui Real Madrid a avut loc pe 27 februarie 2016, scor 1-0, într-o partidă din campionat.

În meciul din tur, disputat pe 24 septembrie 2023, Atletico Madrid s-a impus pe teren propriu în faţa lui Real Madrid cu 3-1, după golurile marcate de Morata (4, 46) şi Griezmann (18), respectiv, Kroos (35).

Superbet oferă cota 1,70 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Real Madrid – Atletico Madrid.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns