Europarlamentarul Vlad Gheorghe își anunță demisia din USR. Atac dur la conducerea partidului: „A transformat USR într-un PSD mai mic și cu scor la sfert în sondaje”

Spread the love

Europarlamentarul Vlad Gheorghe își anunță, duminică, demisia din USR, un „modus operandi” prin care conducerea partidului a „transformat USR într-un PSD mai mic și cu scor la sfert în sondaje”: „Nu, USR nu este o victimă, nu e nicio conspirație la mijloc, pur și simplu astea sunt rezultatele conducerii USR în ultimii ani.

Să te mulțumești cu băltirea la 10% – 12% procente, în funcție de marja de eroare și să nu schimbi nimic, ba chiar să adâncești problemele?”.

Vlad Gheorghe a acuzat, în urmă cu o săptămână, că nu a fost lăsat să participe la Comitetul politic al USR: „Jandarmeria s-a mutat la USR”.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a transmis că europarlamentarul Vlad Gheorghe a fost suspendat din partid pentru că nu şi-a plătit cotizaţia, iar el ar fi știut acest lucru, fapt negat de europarlamentar.

Duminică, europarlamentarul USR a postat un lung mesaj pe Facebook prin care își anunță demisia din partid, aducând grave acuzații conducerii partidului.

El spune că nici la o săptămână după ce ar fi fost împiedicat să participe la Comitetul politic al USR nu ar fi primit un răspuns oficial sau neoficial din partea conducerii partidului și că au existat „doar declarații publice halucinante ale lui Cătălin Drulă și apropiaților”.

Vlad Gheorghe acuză că lista USR pentru alegerile europarlamentare a fost „impusă din pixul șefului Drulă” și vorbește despre un „modus operandi care a transformat USR într-un PSD mai mic și cu scor la sfert în sondaje”:Vlad Gheorghe mai susține că USR „nu mai este alternativa care să poată schimba ceva”, prin „noua direcție impusă de Cătălin Drulă și de cei care-l înconjoară”, astfel că el pleacă din partid:

Lasă un răspuns