Angajații unei primării au pus lacătul pe ușă pentru a merge la petrecere în timpul programului. „Suntem pe teren cu niște problemuțe”

Spread the love

Locuitorii care au mers joi la primăria Broscăuți din județul Botoșani pentru a-și rezolva problemele au avut surpriza să găsească poarta închisă în timpul programului.

Angajații au plecat la Dorohoi pentru a o sărbători pe secretara comunei, relatează Monitorul de Botoșani.

Luat la întrebări de către jurnaliști, primarul a explicat că „sunt pe teren”.

Funcționarii publici au închis primăria joi la ora 14 și au plecat la un restaurant din Dorohoi, unde era programată petrecerea în cinstea secretarei.

Locuitorii comunei nu știau că programul a fost „modificat”.

„Știind că programul dumnealor este până la ora 16, ca la orice instituție publică, am zis să depun aceste petiții.

Din păcate, poarta instituției este închisă”, a declarat Virgil Bordei pentru Monitorul de Botoșani.

Întrebat de jurnaliști de ce este primăria închisă în timpul programului, edilul Costel Agheorghițoaei (PSD) a spus că angajații sunt „pe teren”.

„Sunt plecat.

Mâine dimineață.

Astăzi nu.

Suntem pe teren cu niște problemuțe cu o extindere de gaz”, a spus primarul.

Jurnaliștii publicației locale au mers la restaurantul din Dorohoi, unde au filmat cu o cameră ascunsă cheful secret la care participau peste 15 persoane, inclusiv echipa primăriei: edilul, viceprimarul, contabila și secretara.

O parte din funcționarii publici s-au întors la muncă cu jumătate de oră înainte de încheierea programului de la primărie, după ce presa a început să pună întrebări.

Casiera primăriei a susținut că a fost plecată la trezorerie, iar viceprimarul Nicolae Zamosteanu a afirmat că a fost la Dorohoi, cu casiera, pentru a depune niște bani la Trezorerie.

Lasă un răspuns