Victorie dramatică pentru CFR Cluj în deplasare cu Petrolul Ploiești, în Superligă

Spread the love

  Nigerianul Christian Irobiso (23) a deschis scorul pentru Petrolul, dar CFR a egalat după pauză prin ivorianul Kader Keita (52), la prima sa reuşită pentru echipa din Gruia.

Ciprian Deac (90+4) a marcat golul victoriei oaspeţilor, din pasa nigerianului Peter Michael.

 Adrian Mutu a obţinut prima sa victorie în deplasare ca antrenor al CFR-ului, chiar împotriva unei formaţii la care a jucat.

Duelul dintre străinii cu cele mai multe meciuri din istoria Superligii nu a avut loc, pentru că „portughezul” Mario Camora (382 de meciuri pentru CFR) nu a evoluat, însă japonezul Takayuki Seto a bifat al 331-lea meci.

Pentru Petrolul este doar al doilea eşec acasă din acest sezon, precedentul fiind în etapa a treia, 0-2 cu FC Voluntari.

În tur, CFR s-a impus cu 1-0.

Au marcat: Christian Irobiso (23), respectiv Kader Keita (52), Ciprian Deac (90+4).

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: George Cătălin Găman (Craiova)Arbitru video: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitru asistent video: Claudiu Marcu (Constanţa)Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) – CCA, Marin Barbu (Bixad/Satu Mare) – LPFCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns