SuperLiga: Rapid vs Oţelul – Se anunţă spectacol în Giuleşti

Spread the love

Rapid – Oţelul, meci contând pentru etapa a 24-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Giuleşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Rapid, cu două victorii din tot atâtea partide disputate în 2024, porneşte ca favorită în faţa celor de la Oţelul, care au şanse tot mai mici la play-off, într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 24-a din SuperLiga.

Rapid este pe locul 3, cu 39 de puncte, tot atâtea câte are şi CFR Cluj, care este pe 2, şi cu 11 mai puţine decât liderul FCSB, şi vine după două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 2-1.

De menţionat că Rapid o aşteaptă pe Oţelul după două victorii consecutive în SuperLiga, 4-3 acasă cu FCU 1948 Craiova şi 2-1 în deplasare cu Dinamo, şi este echipa care a marcat cele mai multe goluri pe teren propriu, 24.

Pe de altă parte, echipa antreanată de Cristiano Bergodi a înregistrat şase succese, două remize şi trei eşecuri în meciurile disputate acasă în acest campionat, iar golgheterul ei este Albion Rrahmani, cu şapte reuşite în SuperLiga.

Oţelul ocupă locul 10, cu 28 de puncte, la cinci distanţă de poziţiile de play-off şi la doar două de cele de baraj, şi vine după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri în ultimele cinci etape din SuperLiga, iar în runda precedentă a remizat pe teren propriu cu Petrolul, scor 0-0 (cele două echipe au cele mai multe egaluri în acest sezon, câte 13).

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu are a treia cea mai bună defensivă din campionat, cu 23 de goluri primite (la egalitate cu CFR Cluj, doar Petrolul – 22 şi FCSB – 20 au încasat mai puţine), şi a obţinut majoritatea punctelor, 19 din 28, pe terenuri străine.

De altfel, Oţelul Galaţi este singura echipă din SuperLiga neînvinsă în deplasare, acolo unde a bifat patru succese şi şapte rezultate de egalitate, iar cel mai bun marcator al ei este Alexandru Pop, cu nouă goluri în această ediţie de campionat.

În meciul din tur, disputat pe 17 septembrie 2023, Oţelul a remizat pe teren propriu cu Rapid, scor 0-0.

Superbet oferă cota 1,60 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul Rapid – Oţelul.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns