Războiul din Ucraina, ziua 706. Atacuri cu drone în peninsula Crimeea şi patru regiuni ruseşti

Spread the love

Sistemele de apărare aeriană ruseşti au distrus sau interceptat 21 de drone lansate de Ucraina deasupra Peninsulei Crimeea şi a mai multor regiuni ruseşti, au anunţat marţi agenţiile de presă ruseşti, citând Ministerul Apărării de la Moscova.

Sursă foto: Hepta/Mediafax Foto Sistemele ruseşti au doborât 11 dintre drone deasupra Crimeei, a relatat agenţia de presă de stat RIA.

Mihail Razvozhayev, guvernatorul instalat de Moscova la Sevastopol, în Crimeea, a declarat pe Telegram că nu au existat pagube în urma atacului asupra Sevastopolului, cel mai mare oraş din Crimeea şi un important port la Marea Neagră.

Drone lansate de Ucraina au fost, de asemenea, doborâte deasupra Belgorodului, regiunile Briansk, Kaluga şi Tula, au raportat agenţiile ruseşti.

Vezi mai multe articole din categoria externe Resturi de drone au căzut pe acoperişul unei clădiri de la periferia oraşului Kaluga, dar nu s-au înregistrat pagube majore sau răniţi, a declarat guvernatorul regiunii, Vladislav Shapsha, pe Telegram.

Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei.

Kievul şi-a intensificat atacurile aeriene în ultimele luni, aceste lovituri vizează infrastructura militară rusă pentru a submina eforturile de război ale administraţiei de la Kremlin.

Lasă un răspuns