VIDEO Claudiu Târziu îi dă replica lui Hellvig: „A sărit ca proasta din baie și un fost șef al SRI care mai bine ar sta să-și mănânce liniștit pensia”

Spread the love

Liderul AUR Claudiu Târziu reacționează după declarațiile fostului șef al SRI Eduard Hellvig, căruia îi transmite „să își vadă de treaba lui”: „A sărit ca proasta din baie și un fost șef al SRI care mai bine ar sta să-și mănânce liniștit pensia specială decât să se amestece iarăși în politică”.

Într-un mesaj video postat luni pe Facebook, senatorul AUR spune că „au sărit ca arși toți securiștii și lingătorii de blide din regimul Băsescu” după declarațiile pe care le-a făcut la Iași, în 24 ianuarie, când a vorbit despre unirea României cu Republica Moldova, dar și cu teritorii aflate acum în Ucraina: „(.

.

.

) Discursul meu nu este unul revizionist, așa cum pretind trompetele globalismului (.

.

.

) Să fiu acuzat de revizionism e nejustificat, nu am cerut nimic din ce nu ni se cuvine, nu am spus că Ucraina trebuie să ne cedeze acum teritorii care ne revin de drept (.

.

.

)”.

Liderul AUR îi dă replica și fostului șef al SRI, susținând că o parte din declarațiile la care acesta se referă, respectiv cele legate de relațiile de cooperare cu Rusia, au fost făcute acum doi ani.

Într-un mesaj postat pe platforma X (Twitter), Hellvig îl acuză pe liderul AUR că „se joacă cinic cu o temă fierbinte, despre care știe foarte bine că este o fantezie”.

Fostul șef al SRI spune că liderul AUR nu poate fi catalogat drept „idiot util” și că își alege special astfel de teme cu potențial incendiar, care sunt folosite și de politicieni de extremă-dreapta din Ungaria și, mai ales, care „îi convin cel mai mult lui Vladimir Putin”.

Lasă un răspuns