Ultima clasată din Serie A, gata să aducă un câștigător al Cupei Mondiale

Spread the love

Salernitana, echipa clasată pe ultimul loc în prima ligă a Italiei, negociază cu un fost internațional german, câștigător al Cupei Mondiale în anul 2014.

Salernitana este pe ultimul loc în Serie A, cu 12 puncte în 21 de etape, iar menținerea în prima ligă este sub semnul întrebării.

Formația antrenată de Filippo Inzaghi are 3 înfrângeri consecutive în campionatul Italiei și a fost eliminată și din Cupa Italiei de Juventus, scor 6-1.

Echipa are nevoie cu certitudine de întăriri, iar jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că Salernitana este foarte aproape de a-l transfera pe Jerome Boateng, fotbalist de 35 de ani, fost internațional german.

🟤🇩🇪 Salernitana have scheduled direct meeting today to make final bid in order to sign Jerome Boateng.

Negotiations ongoing with free agent defender.

↪️🇦🇹 This follows club plan as Daniliuc will join RB Salzburg on loan, as exclusively revealed.

pic.

twitter.

com/PoTSZbDz96Boateng este liber de contract după despărțirea de Lyon, iar în cariera sa a mai evoluat pentru Hertha Berlin, Hamburger SV, Manchester City și Bayern Munchen.

Mai mult decât atât, Boateng a câștigat printre altele și Campionatul Mondial în anul 2014, alături de naționala Germaniei, pentru care a bifat nu mai puțin de 76 de apariții.

Cupa Angliei, 9 x Bundesliga, 5 x Cupa Germaniei, 2 x Supercupa Germaniei, 2 x UEFA Champions League, 2 x Supercupa Europei, 2 x Mondialul Cluburilor.

Lasă un răspuns