SuperLiga: CFR Cluj vs Voluntari – Debut facil pentru Adrian Mutu

Spread the love

CFR Cluj – Voluntari, meci contând pentru etapa a 23-a din campionatul României, este programat, luni, 29 ianuarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Dr.

Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

CFR Cluj şi Voluntari încheie etapa a 23-a din SuperLiga cu un meci în care Adrian Mutu are şanse mari să debuteze pe banca tehnică ardelenilor cu o victorie, în faţa primei echipe din România pe care a antrenat-o.

CFR Cluj are 36 de puncte şi încă mai speră la titlul de campioană, chiar dacă distanţa faţă de liderul FCSB este destul de importantă, în condiţiile în care vine după o victorie, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă a pierdut pe terenul ultimei clasate, Botoşani, scor 0-1.

Mai mult, CFR Cluj are o singură victorie în ultimele opt runde din campionat, pe lângă patru remize şi patru înfrângeri, interval în care a reuşit însă să se califice în sferturile de finală ale Cupei României, unde o va întâlni, într-o singură manşă, pe teren propriu, pe Corvinul, echipă din Liga 2.

Echipa preluată de Adrian Mutu după demiterea lui Andrea Mandorlini este singura din actuala ediţie din SuperLiga care nu a pierdut pe teren propriu, acolo unde a înregistrat şapte succese şi patru remize, iar golgheterul ei este Philip Otele, cu opt reuşite în campionat.

Voluntari are 25 de puncte şi se află în zona poziţiilor de baraj, la o distanţă încă liniştitoare de cele retrogradabile, şi vine după o victorie, două remize şi două înfrângeri în ultimele cinci etape din Superliga, în cea mai recentă reuşind un egal pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 1-1.

De menţionat că Voluntari a adus mai multe puncte din deplasare decât de pe teren propriu în acest sezon, iar până la eşecul cu Dinamo din ultima etapă disputată în 2023 avea o serie de cinci meciuri fără înfrângere pe terenuri străine.

Echipa antrenată de Ilie Poenaru are trei victorii, patru remize şi patru eşecuri în partidele disputate în deplasare în acest campionat, iar cei mai buni marcatori ai ei sunt Andrei Dumiter şi Adam Nemec, fiecare cu câte cinci goluri în SuperLiga.

În meciul din tur, disputat pe 2 septembrie 2023, CFR Cluj s-a impus pe terenul celor de la Voluntari cu 4-1, după golurile marcate de Otele (42), Muhau (45+1, 57) şi Juricic (90+2), respecitv, Dumiter (27).

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul CFR Cluj – Voluntari.

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Lasă un răspuns