VIDEO Gheorghe Flutur, „propunere bărbătească” pentru George Simion: Ori plec eu din politică, ori pleacă el

Spread the love

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, îl provoacă pe liderul AUR, George Simion, să candideze pentru șefia administrației județene la alegerile locale din acest an: „Dacă eu nu câștig lupta, plec din politică acasă.

Dacă el nu câștigă lupta, îi cer să plece acasă din politică”.

Cu o zi în urmă, George Simion a transformat un eveniment de Ziua Unirii Principatelor Române într-un protest pe treptele CJ Suceava, unde câteva sute de membri și simpatizanți AUR i-au cerut demisia lui Gheorghe Flutur, scrie Monitorul de Suceava.

De Ziua Principatelor Române, liderul AUR, George Simion, a participat la Suceava la o manifestație la care, alături de câteva sute de simpatizanți și membri ai acestui partid, i-a cerut demisia liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur, de la conducerea Consiliului Județean.

În cele din urmă acțiunea s-a transformat într-un protest împotriva șefului administrației județene, Gheorghe Flutur, scrie Monitorul de Suceava.

Acțiunea AUR a început în fața sediului din centrul Sucevei al acestui partid, de unde manifestanții, în frunte cu Simion, au plecat spre sediul Consiliului Județean.

De pe treptele instituției, George Simion i-a cerut lui Gheorghe Flutur să plece de la conducerea CJ Suceava.

Manifestanții au avut pancarte cu mesaje precum „Ghiță pleacă” sau „Flutur, demisia”, conform Monitorul de Suceava.

Simion a anunțat că duminică, 28 ianuarie, de la ora 15.

00, AUR va organiza un protest cu 3.

000 de oameni în fața Consiliului Județean din Suceava, „pentru a ne lua Bucovina înapoi”.

Președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a reacționat printr-un mesaj video postat joi pe Facebook, unde a anunțat că duminică va fi și el prezent la mitingul pe care liderul AUR vrea să îl organizeze în fața Consiliului Județean.

El a spus că îl așteaptă și pe George Simion, „contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez” la o discuție despre problemele Sucevei și i-a făcut liderului AUR o „propunere bărbătească” – să candideze la conducerea Consiliului Județean Suceava.

„Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție și să discutăm problemele sucevenilor.

Și îi fac o propunere bărbătească.

Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă.

Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”, a adăugat Flutur.

Lasă un răspuns