Adolescent de 17 ani, bătut crunt de alți doi tineri într-un autobuz care circula spre Jilava

Spread the love

Un tânăr a fost arestat, iar altul este cercetat sub control judiciar, după ce au bătut un băiat de 17 ani într-un autobuz care circula spre Jilava (Ilfov), victima fiind spitalizată.

Conform unui comunicat transmis joi de Poliția Ilfov, instituţia a fost sesizată în 18 ianuarie de o femeie care a anunţat că prietenul nepoatei sale a fost bătut de doi tineri în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun.

Poliţiştii din Popeşti-Leordeni au stabilit că, în timp ce se afla într-un autobuz care circula către localitatea Jilava, victima, în vârstă de 17 ani, a fost lovită de două persoane.

În urma rănilor suferite, băiatul bătut a fost dus la un spital din Bucureşti, unde a rămas internat, mai spune Poliția.

Poliţiştii au identificat doi suspecţi în acest caz, aceştia fiind reţinuţi pentru infracțiunile de vătămare corporală şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În cazul unuia dintre ei, un procuror al Parchetului Judecătoriei Cornetu a dispus cercetarea sub control judiciar, iar pentru celălalt a fost sesizată instanța, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Băiatul de 17 ani ar fi ajuns la spital în stare gravă, cu ruptură de splină, conform Observator.

Cu o zi înaintea incidentului din autobuz, atacatorii băiatului ar fi mers la liceul la care acesta învață, ar fi intrat în clasă și l-ar fi amenințat pe acesta, potrivit Observator.

Lasă un răspuns