VIDEO Daniil Medvedev, calificare spectaculoasă în semifinalele Australian Open 2024 – Meci maraton de patru ore

Spread the love

Daniil Medvedev s-a calificat în semifinalele Australian Open 2024, rusul trecând după un meci spectaculos de Hubert Hurkacz (favorit 9), în cinci seturi.

Meciul de pe Rod Laver Arena a durat trei ore și 59 de minute, scor 7-6(4), 2-6, 6-3, 5-7, 6-4.

>> VIDEO A eliminat-o pe Iga Swiatek de la Australian Open, dar a fost învinsă în sferturi de ocupanta locului 93 WTA Doi jucători de forță (cu servicii puternice), Daniil și Hubert au oferit spectatorilor un meci cu de toate: mulți ași, suficiente duble greșeli, 104 lovituri câștigătoare (în total), 97 de erori neforțate și un meci cu răsturnări de situații.

A fost nevoie de cinci seturi pentru a fi stabilit învingătorul, meciul „epuizându-l mental, dar și fizic” pe Medvedev, așa cum al treilea favorit a mărturisit la finalul duelului.

Rezumatul partidei dintre Medvedev și Hurkacz Sursa video: EurosportM3DVEDEV – 3x AO semifinalist 💪@DaniilMedwed • #AusOpen • #AO2024 pic.

twitter.

com/gBSQZniG6NAnd breathe 💆 In a quarterfinal EPIC @DaniilMedwed has triumphed.

He beats Hurkacz in five thrilling sets 7-6(4) 2-6 6-3 5-7 6-4.

#AusOpen pic.

twitter.

com/yY855WtGJdDe știut:>> Premieră în tenis: Va fi lider mondial la 43 de ani Tabloul semifinalelor de la Australian Open 2024 va fi completat după meciul dintre Alexander Zverev (favorit 6) și Carlos Alcaraz (cap de serie doi).

Novak Djokovic (1) vs Jannik Sinner (4)Daniil Medvedev (3) vs Alexander Zverev (6) / Carlos Alcaraz (2).

Lasă un răspuns