VIDEO A eliminat-o pe Iga Swiatek de la Australian Open, dar a fost învinsă în sferturi de ocupanta locului 93 WTA

Spread the love

Linda Noskova a eliminat-o pe Iga Swiatek pe durata parcursului său de la Australian Open 2024, dar s-a văzut învinsă în sferturi de Dayana Yastremska, ocupanta locului 93 în ierarhia mondială.

>> Daniil Medvedev, calificare spectaculoasă în semifinalele Australian Open 2024 – Meci maraton de patru ore Fără dubii, Linda Noskova a avut parte de un Australian Open de vis.

Aflată înainte de startul primului Grand Slam al sezonului pe locul 50 WTA, jucătoarea din Cehia le-a trimis acasă pe Danielle Collins, Iga Swiatek și Elina Svitolina (abandon al sportivei din Ucraina).

Parcursul jucătoarei de doar 19 ani s-a oprit însă în sferturi, acolo unde a fost învinsă de Dayana Yastremska.

Locul 93 mondial, Dayana (23 de ani) s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 18 minute.

De știut:Dayana Yastremska este doar a doua jucătoare din Era Open care ajunge în semifinale Australian Open venind din calificări (n.

r.

după Christine Matison în 1978).

The first qualifier to reach the AO women’s semifinals since 1978 💫 @D_Yastremska 👏 #AusOpen pic.

twitter.

com/wE3zr9ZHRJRezumatul partidei dintre Dayana Yastremska și Linda NoskovaCoco Gauff (4) vs Aryna Sabalenka (2)Dayana Yastremska vs Anna Kalinskaya / Qinwen Zheng

Lasă un răspuns