Mutare surprinzătoare la Real Madrid – Contract pe patru ani, deși nu a mai jucat din vară

Spread the love

Real Madrid a oficializat marți prelungirea contractului lui Eder Militao, angajament care urma să expire în vara anului viitor.

Fundașul brazilian nu a mai jucat din luna august, din cauza unei accidentări.

Acordul era stabilit de mai multă vreme, ca parte a strategiei lui Real Madrid de a securiza contractele jucătorilor importanți, scrie Marca.

Militao se recuperează momentan după o accidentare gravă la genunchi, suferită în luna august, în chiar prima etapă din LaLiga.

Fundașul brazilian și-a trecut deja în cont opt trofee alături de madrileni: o Ligă a Campionilor, două titluri, o Cupă Mondială a Cluburilor, o Supercupă Europeană, o Cupă a Spaniei și două Supercupe.

Transferat în 2019 pentru 50 de milioane de euro de la Porto, Militao a avut un început dificil, dar a devenit unul dintre cei mai buni fundași centrali.

Odată cu anunțul prelungirii, Real Madrid a terminat de protejat viitorul noii generații de vedete, strategie impusă de antrenorul Carlo Ancelotti.

În doar câteva săptămâni, clubul și-a asigurat pe termen lung serviciile lui Vinicius (2027), Rodrygo (2028), Camavinga (2029), Valverde (2029) și acum Militao (2028).

Pe lângă aceștia, angajamente pe termen lung mai au Tchouameni (2028) și Bellingham (2029).

👕👏 #Militão2028 pic.

twitter.

com/DAqHIo9ktt

Lasă un răspuns