Hoții care au furat o mașină din Cluj-Napoca și au dezmembrat-o în Dolj, pentru a o vinde cu 5.000 de euro, în arest preventiv.

Spread the love

  Doi bărbați, în vârstă de 23 și respectiv 30 de ani, au fost reținuți de polițiștii clujeni în cazul autoturismului furat săptămâna trecută de pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca și transportat în județul Dolj, pentru a fi dezmembrat.

  Deși valora 15.

000 de euro, piesele autoturismului au fost comercializate cu 5.

000 de euro, după ce mașina a fost dezmembrată într-un service auto improvizat.

 Astfel, în urma cercetărilor derulate de Poliție, luni, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 23 de ani, iar pe numele bărbatului de 30 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar.

 „Referitor la autovehiculul sustras în noaptea de 16/17 ianuarie a.

c.

, în baza probatoriului administrat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, la data de 22 ianuarie a.

c.

a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 23 de ani, iar pe numele bărbatului de 30 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, informează, marți, IPJ Cluj.

 Ulterior, tânărul de 23 de ani a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Săptămâna trecută, un bărbat din municipiul Cluj-Napoca sesiza faptul că, în noaptea de marți spre miercuri, autoturismul său parcat pe o stradă din municipiu a fost sustras, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 15.

000 de euro.

Polițiștii au identificat traseul urmat de persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv a unui bărbat de 23 de ani, din județul Dolj și a unui bărbat de 30 de ani, din același județ.

Mașina a fost găsită într-o societate comercială din județul Dolj, care are că obiect de activitate dezmembrarea pieselor de autovehicule.

Autoturismul a fost preluat și dezmembrat de societatea în cauză contra sumei de 5.

000 de euro, fără a fi încheiate documente prevăzute de lege.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de furt calificat și tăinuire.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns