Cine este Izabela Corina Juncu, femeia care s-a căsătorit cu fiul unui înalt politician din Italia

Spread the love

Cine este Izabela Corina Juncu, femeia care s-a căsătorit cu fiul unui înalt politician din Italia Presa italiană notează că evenimentul monden s-a consumat în Gemonio, fiind o ceremonie ţinută la secret de ochii publicului.

La evenimentul civil au participat doar aproximativ 15invitaţi.

„Nu spune nimănui”, le-a cerut Renzo Bossi, poreclit „Păstrăvul”, ciobanilor de la „Tera Nostra”, ferma din Brenta pe care o administrează împreună cu fratele său, Roberto Libertà.

Ea cu parfumurile, el – cu brânzeturile Vezi mai multe articole din categoria externe La evenimentul civil au participat doar aproximativ 15invitaţi.

„Nu spune nimănui”, le-a cerut el ciobanilor de la „Tera Nostra”, ferma din Brenta pe care o administrează împreună cu fratele său, Roberto Libertà.

În ziua nunţii, Renzo Bossi a purtat un costum şi cravată închise la culoare.

Izabela Corina Juncu, o influenceră cunoscută pe Instagram, cu 61.

000 de urmăritori, îşi conduce propria afacere în sectorul parfumurilor.

Ea este mintea limpede din spatele Notorious Stories, o companie specializată în organizarea de evenimente dedicate parfumurilor şi, în general, luxului, fiind şi consultant pentru diverse branduri din sector.

Românca a dezvăluit pentru Vogue România că se simţea „o femeie ca multe altele, cu sentimente şi pasiuni normale, cu o rutină riguroasă de activităţi aparent banale”.

În timpul liber, Izabela adoră să se relaxeze la spa sau să petreacă weekend-urile înconjurată de natură.

A post shared by I Z A B E L A J U N C U (@izabelacorinajuncu) Fiu al lui Umberto Bossi şi al Manuelei Marrone, Renzo Bossi a început să-şi croiască drum în lumea politică odată cu alegerea sa în Consiliul Regional în 2010, la doar 22 de ani.

A demisionat în 2012, în urma scandalului deturnării decontărilor electorale din Liga Nordului.

În 2023 a fost cercetat pentru că a obţinut o diplomă controversată luată în Albania, la care ulterior a renunţată.

Expulzat din partid, a înfiinţat ulterior o firmă agricolă în zona Varese împreună cu fratele său.

În vârstă de 82 de ani, Umberto Bossi, tatăl lui Renzo, este fost ministru, senator şi europarlamentar, acum deputat al Italiei.

 

Lasă un răspuns