CEO-ul unei companii tech a murit după un accident bizar la o petrecere corporatistă

Spread the love

CEO-ul unei companii tech din Statele Unite a decedat și președintele acesteia a fost grav rănit după un accident la un eveniment organizat în India pentru a sărbători jubileul de argint al firmei, relatează Business Insider.

Shah și Vishwanath Raju Datla, președintele companiei Vistex înregistrate în statul american Illinois, erau coborâți pe scenă într-o cușcă metalică proiectată pentru a semăna cu coșul unui balon cu aer cald când unul dintre cablurile de care dispozitivul era ancorat s-a rupt.

Cei doi au fost proiectați în afara coșului care și-a pierdut stabilitatea imediat după ruperea cablului.

Deși se aflau la o înălțime de doar 6 metri deasupra scenei, impactul a fost fatal pentru Shah, care a murit în spital, potrivit CBS News.

Momentul a fost surprins de unul dintre angajații Vistex prezenți la evenimentul ce a avut loc în orașul indian Hyderabad, unde compania a organizat o petrecere pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la înființarea filialei sale din Asia.

Shocking moment US Tech CEO plunges to his death after iron cage he was performing in snapped, plunging him to the ground.

Sanjay Shah, CEO of Illinois-based revenue management company Vistex, fell during an appearance on stage at Ramoji Film City in Hyderabad, India.

pic.

twitter.

com/uuOWD089t6Incidentul a avut loc joia trecută, potrivit The Times of India, care a obținut o copie a înregistrării video cu accidentul.

Președintele companiei a suferit mai multe răni și fracturi în urma căderii și a fost în stare critică până sâmbătă seara, potrivit presei indiene.

În vârstă de 56 de ani, Shah a fost fondatorul Vistex, companie pe care a și condus-o din funcția de CEO în ultimii 25 de ani.

Potrivit site-ului său, această companie din Illinois are 20 de birouri în jurul lumii și peste 2.

000 de angajați.

Lasă un răspuns