VIDEO Ronnie O’Sullivan, de neoprit – Campion la World Grand Prix după o revenire spectaculoasă în finala cu Judd Trump

Spread the love

Ronnie O’Sullivan a câștigat al treilea titlu din carieră la World Grand Prix, liderul mondial din snooker trecând de Judd Trump (al doilea jucător din ierarhie) după o revenire spectaculoasă, scor 10-7.

>> VIDEO Snooker: Ronnie O’Sullivan a câștigat The Masters 2024 – Premiera din cariera „Rachetei” O’Sullivan a avut parte de un început de finală de coșmar, Trump conducând la un moment dat cu 4-0.

Pas cu pas, Ronnie a rezolvat din mers multe dintre problemele din jocul său: a ratat mai puțin, a avut lovituri defensive excelente și a reușit să revină pe tabelă.

De la 0-4, O’Sullivan a ajuns până la 3-6, iar acela a fost momentul din care cel supranumit „Racheta” a câștigat patru frameuri la rând, reușind să treacă în avantaj pentru prima dată în finală (7-6).

Finalul de meci a adus câteva ratări mari pentru Trump (una dintre ele chiar la bila neagră: dacă ar fi introdus-o în buzunar ar fi câștigat frameul și s-ar fi apropiat la 7-8), iar O’Sullivan a știut să profite și să se impună cu 10-7 (s-a jucat după sistemul cel mai bun din 19 frameuri, adică primul la zece).Rezumatul finalei dintre Ronnie O’Sullivan și Judd Trump Sursa video: EurosportDe știut:>> Ronnie O’Sullivan, discurs halucinant la adresa unui rival – Val de jigniri

Lasă un răspuns