VIDEO Elina Svitolina, eliminare de la Australian Open 2024 cu ochii în lacrimi, după doar trei gameuri

Spread the love

Elina Svitolina a fost nevoită să se retragă de la Australian Open 2024 în optimi, sportiva din Ucraina bifând doar trei gameuri în meciul cu Linda Noskova.

Cu mari dureri la spate, Elina a părăsit Margaret Court Arena plângând.

Ocupantă a locului 23 în clasamentul WTA și cap de serie numărul 19, Svitolina a rezistat doar trei gameuri pe teren în meciul cu Noskova (locul 50 WTA).

După 23 de minute, Elina a fost nevoită să se retragă cu ochii în lacrimi.

În vârstă de 29 de ani, Svitolina a povestit la conferința de presă mai multe despre accidentarea de la spate care a obligat-o să se retragă de la Australian Open 2024.

„A fost o durere ca şi cum m-ar fi înjunghiat cineva.

Nu am putut face nimic, mi-am simţit spatele blocat complet.

Este foarte trist, desigur, dar asta este viața.

Nu am mai simțit niciodată o durere atât de puternică precum aceasta.

Am avut câteva probleme la spate, de-a lungul timpului, dar niciuna ca aceasta, senzația fiind ca și cum cineva m-ar fi împușcat în spate” – Elina Svitolina.

De știut:Momentul în care Elina Svitolina este nevoită să abandoneze de la Australian Open 2024A sad end to the action on MCA as Elina Svitolina retires with injury at 0-3.

Linda Noskova advances to the quarterfinals.Speedy recovery, Elina 💙#AusOpen pic.twitter.com/mFcJuu7GAXMalditas lesiones.

💔@ElinaSvitolina #AusOpen pic.twitter.com/jaA6pxGf4HÎn sferturile de la Melbourne, pentru Noskova va urma un meci cu surprinzătoarea Dayana Yastremska.

Venită din calificări, sportiva din Ucraina a eliminat-o în optimi pe Victoria Azarenka, dublă campioană la Australian Open în 2012 și 2013.

Lasă un răspuns