Tudose: Am să fac publică ultima ispravă a colegilor galbeni: cum se luptă la Bruxelles pentru agricultori

Spread the love

Social-democrații îi acuză pe liberali că i-au lăsat singuri în timpul protestelor transportatorilor și agricultorilor.

Mai mult, europarlamentarul Mihai Tudose susține că reprezentanții PNL în Parlamentul European au votat „propunerea care risca să arunce în aer agricultura și securitatea alimentară din România”.

„Ei bine, dacă tot îl mănâncă (pielea), am să fac publică ultima ispravă galbenă în ceea ce privește “cum se luptă la Bruxelles colegii galbeni pentru agricultori”! Nu a precizat Rareș Bogdan pentru agricultorii din ce țară se luptă ei, dar dacă e luptă… amănuntele nu mai contează! Votul recent privind reducerea drastică și obligatorie a folosirii pesticidelor.

Pentru propunerea care risca să arunce în aer agricultura și securitatea alimentară din România și țările estice au votat eurodeputații PNL.Pentru respingerea propunerii aberante, formulate de o ecologistă germană, am votat 299 de europarlamentari, inclusiv reprezentanții PSD.

Rezultatul fiind căderea la vot a propunerii respective!După cum se poate vedea (voturile prezentate la sfârșit), eu “de la bufet” am votat în favoarea României și a agricultorilor români! Ei nu!!!Și rămâne și întrebarea inițială: unde ați fost două săptămâni?Că’ nu v-a văzut nimeni…”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat sâmbătă că Tudose era probabil ”la bufet”, în timp ce europarlamentarii liberali lucrau pentru a obţine finanţări pentru fermieri.

„În timp ce europarlamentarii PNL Dan Motreanu şi Daniel Buda lucrau zilele trecute pentru a aduce mai mulţi bani europeni fermierilor români, domnul Tudose era probabil la bufet”, a declarat, sâmbătă, Rareş Bogdan.

Lasă un răspuns